Hurja väite: Juo tätä juomaa kolmen päivän ajan, niin laihdut liki neljä kiloaSivustolla esitellään persiljasta, sitruunasta ja vedestä tehty ihmejuoma, jonka väitetään vaikuttavan uskomattomalla tavalla etenkin vatsan alueelle kertyneen rasvan poistumiseen kehosta. Rasvaa polttavan ihmejuoman resepti on niin helppo, että sen valmistamisessa onnistuu varmasti taitamattomampikin kotikokki.

– Reseptimme on todella hyödyllinen vatsan alueen lihasten muokkaamiseen. Jos juot tätä juomaa päivittäin, voit muokata vatsasi kokonaan uusiksi, sivustolla hehkutetaan.

Laihduttava ihmejuoma


persiljaa
sitruuna
1,2 dl vettä

Lisää tehosekoittimeen persiljaa. Purista persiljan joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Lisää joukkoon vesi ja sekoita vielä muutama sekunti.

Tuloksia jo 2–3 päivän aikana?

Juoman kerrotaan toimivan todella nopeasti – ja sivustolla kehutaan, että tuloksia voi havaita jo 2–3 päivän kuluttua juoman nauttimisen aloittamisesta. Optimaalisinta olisi nauttia juomaa tyhjään vatsaan joka aamu, viiden päivän ajan.Uskomattomalta kuulostavan juoman salaisuuden kerrotaan piilevän persiljassa, joka sisältää paljon vitamiineja ja vauhdittaa ruoansulatuksen toimintaa. Sitruuna sitä vastoin edistää rasvan palamista kehossa.♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦♣♦♦♦♦♦

Popular Today
5 keinoa laihduttaa inkiväärin ja sitruunan avulla
Read more
Vinkkejä laihdutus
Read more
Miten laihtua turvallisesti ja mukavasti
Read more
3 terveellistä smoothieta painonpudotukseen
Read more
Laihdu pysyvästi – 30 vinkkiä
Read more
Etusivu korjaustoimenpiteitä varten menettää ylipaino
Read more
Miten laihtua nopeasti
Read more
Hurja väite: Juo tätä juomaa kolmen päivän ajan, niin laihdut liki neljä kiloa
Read more

Never Miss A Post!