Maria Valmar a aflat o metodă de slăbit și dorește să îi ajute și pe alții

Salutare tuturor! Toată lumea a observat că am slăbit foarte mult și a început să mă bombardeze cu întrebări. M-am străduit să vă răspund tuturor și să vă susțin, dar nu am reușit – cu atât de multe mesaje la care trebuie să răspund, în curând va trebui să trăiesc pe internet. Așa că am decis să scriu acest articol și să răspund la întrebarea: ” Cum am reușit să slăbesc 34 kg? ”Istoric

Nu am fost niciodată deosebit de suplă, dar observam cum luam din ce în ce mai multe kilograme în plus! Pe abdomen mi-au apărut trei cute dezgustătoare, arătam ca un buldog în bikini, iar coapsele, picioarele şi fundul se făceau din ce în ce mai mari! M-am decis să am un corp în bună formă fizică și sănătos cu orice preț, așa că am renunţat la produsele grase, prăjite şi la mâncatul noaptea. Am început să alerg dimineaţa, iar seara mergeam la sală. Dar în loc să slăbesc, continuam să iau din ce în ce mai mult în greutate. După o lună greutatea mea a atins indicele terifiant de 89 kg. Dieta mea a devenit din ce în ce mai strictă, am exclus carnea, pâinea, cartofii prăjiți și dulciurile. Mâncam doar fructe şi legume şi beam doar apă. Am încercat multe ceaiuri și pastile de slăbit foarte scumpe dar toate au fost în zadar. După un timp kilogramele pierdute au revenit în corpul meu extenuat.După o lungă serie de diete, pastile, ore petrecute la sala de sport și sute de lei pierduți pe antrenori personali, am renunţat complet. Dar într-o zi, din simplu noroc, am dat peste un articol despre un nou produs, ”Chocolate Slim” și m-am hotărât să-l încerc. Deși auzisem că într-adevăr Andreea Marin, Monica Anghel, Andreea Esca și multe alte vedete au slăbit cu ajutorul acestui complex de slăbit, eram sceptică. Dar după ce am încercat tot ce se putea, eram disperată și nu mai aveam altă opțiune! Mai ales că am citit recenziile și erau într-adevăr impresionante!Așa ca eram hotărâtă. Am intrat pe site-ul lor, am citit tot și am comandat complexul de slăbit ”Chocolate Slim”. Acesta a sosit în mai puțin de două săptămâni. Am citit instrucțiunile și am început să dizolv în lapte 1-3 lingurițe de Chocolate Slim de 1-2 ori pe zi și să îl beau în locul meselor.

Senzația de umflare a dispărut iar înfățișarea mea s-a îmbunătățit! Coapsele și burta s-au micșorat considerabil iar stare mea de spirit s-a îmbunătățit! Am început să cred că pot să devin frumoasă din nou fără nicio dietă sau exerciții fizice! Așa că am continuat să mănânc tot ce îmi doream! Eram prea sătulă și obosită să mă mai înfometez și să fac exerciții fizice...

Eram acum mai în formă și asta m-a inspirat să urc scările în loc să iau liftul de fiecare dată. Ceea ce părea un efort fizic dificil a devenit acum o plăcere pentru mine! Nu puteam să cred că totul se datora faptului că urmam niște instrucțiuni simple de pe pachetul ”Chocolate Slim”! Dacă eu am reușit, oricine poate!Acum recomand Chocolate Slim prietenilor și colegilor mei. Important: comandați numai de pe site-ul oficial al produsului în caz contrar puteți obține un produs contrafăcut. Sunt mulțumită de rezultatele obținute și cred că și voi veți fi fericite! Uitați de stereotipuri: nu aveți nevoie de nicio dietă și exerciții fizice pentru a avea o siluetă frumoasă!

Iată răspunsurile la întrebările pe care le primesc pe rețelele de socializare în fiecare zi:

Ai vreo vergetură?
Nu, Chocolate Slim nu lasă vergeturi datorită acidului clorogenic pe care îl conține.
Ce s-a întâmplat cu pielea? A reușit să se strângă atât de rapid?
Da! Nici prietenii mei care au încercat Chocolate Slim și nici eu nu mai avem nicio problemă cu vergeturile sau celulita!
Ce ar trebui să mănânc? Ce plan de dietă ar trebui să urmez?
Așa cum am mai spus, sunt împotriva tuturor acestor diete și chiar nu aveți nevoie de ele dacă beți Chocolate Slim în mod regulat.
Este adevărat că nu trebuie să mâncăm după ora 6 p.m. dacă nu vrem să ne îngrășăm?
Acesta este un stereotip! Ar trebui să mănânci ori de câte ori îți este foame ! Bineînțeles că este mai bine pentru sănătatea și metabolismul tău dacă mănânci de 4-5 ori pe zi dar nu foarte mult!


Popular Today
Dieta Smoothie sau regim pe baza de cocktail-uri pentru scaderea in greutate
Read more
Având grijă de picioarele tale
Read more
Natural supliment pentru creșterea legumelor
Read more
5 moduri de a corecta o cifră!
Read more
Dieta cu sucuri naturale: un mod rapid şi sănătos de a slăbi!
Read more
AM SLĂBIT SINGURĂ ȘI VĂ VOI AJUTA ȘI PE VOI SĂ SLĂBIȚI
Read more
Suc de slabit: retete gustoase si simple
Read more
Dieta de ciocolata : Pierde Greutate cu placere
Read more

Never Miss A Post!