Etusivu korjaustoimenpiteitä varten menettää ylipaino

Detox juomia käytetään kaksi pääsyytä: laihtua ja puhdistaa kehon myrkkyjä, joiden uskotaan olla epäterveellistä. Käydään keskustelua tehosta myrkkyjä elimistöön, kuten lääketieteen ammattilaiset huomauttavat, että ihmiskeho on luonnollisten prosessien puhdistaa kehon myrkkyjä. Monet terveydenhuollon ammattilaiset, kuten WebMD, ehdotan leikkaus myrkkyjä, kuten alkoholi, tupakka ja kofeiini ruokavalio ja juominen lisää vettä, joka on yksi tehokkaimmista detoxifying drinkkejä. Puhtaan veden luonnollisesti aallot ruumiin myrkkyjä, ja voi olla yhtä tehokasta ellei tehokkaampaa kuin monet muut "detox" juomia. Niille, jotka haluavat kokeilla muita detox juomia muutamia suosituimpia ovat seuraavat:

Kookosöljy laihdutus

Laihduttaja voi hankkia kookosöljyä kätevästi netistä: esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi ja Luontaispörssi tarjoavat laajaa valikoimaa kookosöljyä laihduttajille. Kookosöljyä on saatavissa noin puolen litran kokoisista purkeista aina kolmen litran kokoiseen ämpäriin saakka. Kookosöljyn käyttämistä suositellaan aloittamaan varovasti elimistön totuttamiseksi siihen. Alussa pari teelusikallista päivässä on sopiva annos, jatkossa määrää voi lisätä pikkuhiljaa jopa noin viiteen ruokalusikalliseen päivässä. Varovainen aloitus on tarpeen, koska liian suuri alkuannos saattaa laukaista kehossa puhdistusreaktion, jonka oireina voi olla pahoinvointia tai ripulia.

Kookosöljy laihduttaa sen aineenvaihduntaa kiihdyttävän ominaisuuden ansiosta. Kookosöljyn vaikutusta terveyteen on tutkittu paljon, ja sillä on todettu terveyttä edistäviä ominaisuuksia monien sairauksien hoidossa. Se mm. rauhoittaa ärtynyttä paksusuolta ja tasapainottaa veren sokeriarvoja. Ulkoisesti kookosöljyä voi käyttää ihon hoidossa kosteuttamassa sekä erilaisien ihottumien hoitoon, huulirasvana ja jopa deodoranttina. Se on erinomaista myös silmänympärysvoiteena illalla käytettynä.Kiivi ja rypäleen hedelmämehua

Kanssa ei ole annettu juoma erityistä nimeä kiwi ja greipin mehu ruokavalio sekoittuu 225 g kiiviä 70 g greippi ja 60 ml vettä, kunnes juoma on tasaista. Kiivi ja greippien on korkea antioksidantteja ja C-vitamiinia sekä on runsaskuituinen, joka teoriassa auttaa tyhjentää kehon myrkkyjä. Kuitu on ollut jo kauan tiedossa edistää hyvää ruuansulatusta ja terveessä ruumiissa, ja C-vitamiini ja antioksidantit juoma tarkoitettu elin tarvittavia ravintoaineita samalla siivottua bad myrkkyjä. Monet detoxifying juomia on korkea antioksidantteja he edistää maksan terveyttä ja maksan toimii yksi luonnollinen detox elimissä.Papaija juoma

Papaija juomia tulla muutaman eri muodoissa, mutta ne kaikki yhdistää suhteellisen pieni määrä vihreän papaijan noin 200 g muita hedelmiä ja vettä tehosekoittimessa. Tämäntyyppinen juoma on tarkoitus puhdistaa kaksoispiste. Syy miksi vihreän papaijan käytetään puhdistaa kaksoispiste on sisältää entsyymiä nimeltä papaiini, jotka voivat hajottaa karkaistu limakalvojen ja auttaa poistamaan myrkkyjä. Karkaistu limakalvojen on yksi tärkeimmistä syistä, että ihmiset loisten, suolen loiset estää ihmisiä, absorboivan hyviä ravintoaineita. Papaiini voi hajota ravintoaineita kehon loisten, että tuki terveys jotka juo papaija juomia riippumatta läsnä.Raejuusto ruokavalio

Kaikista hivenaineita ja kivennäisaineita, kalsiumia tarvitaan eniten elintoimintojen meidän elin.Ihmiset tarvitsevat sitä syntymästä vanhuuteen.Tuorejuustoa - kaikkein paras kalsiumin lähde.Miksi?Ensinnäkin, se sisältää kalsiumia paljon, ja toiseksi sisältämän kalsiumin juustomassa, suureksi osaksi kehoon, pikemminkin kuin muihin tuotteisiin sisältyvän.Siksi ravitsemusterapeutit suosittelevat, että tulevat raejuusto päivittäistä ruokavaliota.

Tämä loistava tuote on tunnettu paitsi runsaasti kalsiumia.Lääkärit neuvovat syödä raejuusto laihtuminen, diabetes, ateroskleroosi, verenpainetauti, sairaudet sappiteiden ja maksan, verenkierron vajaatoiminta, sydäninfarkti, kihti, sekä otettaessa myrkyllisiä lääkkeitä.Tämä dieettituote - juusto - on erittäin tehokas laihdutus ja jopa saman ja maku.Hyvin usein se on osa eri ruokavalioita.Molokochay laihtumiseen

British haluavat lisätä hieman maitoa musta tee.Intiassa - entinen Britannian siirtomaa - pitkä teetä keitetty maitoa, eikä kiehuvaan veteen.Amerikkalaiset oppivat tämän reseptin, alkoi soveltaa molokochay laihtumiseen.

Yleensä molokochay juoman paasto päivinä, ne korvanneet osan lounaan tai päivällisen.Tea ja yksi sen tanniinin komponenttien vaimentamaan maitorasvoja, ja myös suojata mahalaukun limakalvon fermentoidusta maitotuotteita.Puolestaan maidon ja lieventää vaikutuksia kofeiinin alkaloideja sisältämien teetä.

yhdessä maitoa ja teetä on diureetti, choleretic ja lievä laksatiivinen.Molokochay vähentää ruokahalua, puhdistaa ja poistaa ylimääräisen nesteen kehosta.Virtaama päivä molokochae auttaa pääsemään eroon 0,5 2 kg (riippuen painosta).


Popular Today
3 terveellistä smoothieta painonpudotukseen
Read more
Hyödyllisiä Painonpudotus Vinkkejä
Read more
Laihdu pysyvästi – 30 vinkkiä
Read more
Vinkkejä laihdutus
Read more
Laihdutus kotona
Read more
Miten laihtua turvallisesti ja mukavasti
Read more
4 terveellistä smoothieta painonpudotukseen
Read more
Hurja väite: Juo tätä juomaa kolmen päivän ajan, niin laihdut liki neljä kiloa
Read more

Never Miss A Post!